Penningmeester partijbestuur, commissielid middelen en bestuurlijke zaken (MBZ)
Taakvelden: Algemene zaken, bestuurszaken, economische ontwikkeling, bedrijfsloket en -regelingen, economische promotie, treasury, belastingen en heffingen.

Beste mensen,

Ik ben Jean de Vries, wonende aan het Keerend in Stein. In het dagelijks leven ben ik accountant en zelfstandig ondernemer. Ik ben getrouwd met Diana Thewissen en we hebben één zoon: Joey. Joey was in 2016 de jeugdprins van V.V. De Steinder Bök. Als gezin hebben we genoten van een geweldig prinsenjaar. Een jaar dat wij en Joey in het bijzonder nooit meer zullen vergeten, en dat allemaal door de hartverwarmende reacties van de mensen uit Stein. Stein, nogmaals bedankt daarvoor. Na zijn aftreden ben ikzelf ook lid geworden van V.V. De Steinder Bök, één van de vele mooie verenigingen die Stein rijk is. Dat mooie verenigingsleven moeten we blijven koesteren.

Inmiddels heb ik reeds acht jaar het voorrecht raadslid van Stein te mogen zijn. Ja, mijn raadslidmaatschap zie ik echt als een voorrecht. Raadslid ben ik dan ook niet voor mijzelf, maar voor alle inwoners en ondernemers in Stein. En ja, het klopt: het kost veel tijd en je doet het nooit voor iedereen goed. Politiek is immers keuzes maken. Toch geeft het ambt mij nog steeds veel voldoening. Ook de komende 4 jaar wil ik mij weer graag als raadslid inzetten voor de inwoners en ondernemers van Stein. Dit kan ik echter alleen bereiken met voldoende steun van u. En met voldoende steun bedoel ik dan eigenlijk voldoende stemmen.

Het is mijn streven Stein nog mooier en beter over te dragen aan de volgende generaties. Het moet nog lang goed wonen, leven en werken in Stein blijven. Leefbaarheid en duurzaamheid zijn daarbij zeer belangrijk. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat ook de volgende generatie nog graag in Stein wilt wonen, leven en werken.

Inwoners van Stein, maak 21 maart gebruik van uw stemrecht en maak daarbij een verstandige en zakelijke keuze.

Jean de Vries, Keerend 26 Stein, 06-50657800, jeandevries@home.nl

 

LIJST 2 NUMMER 6