Lid van de Steinse Jongeren Adviesraad (SJAR).

Mijn naam is Daan van Ommen. Ik ben op elf augustus 1999 in Sittard geboren en woon in Stein. Momenteel volg ik de Hbo studie Commercieel Management bij Hogeschool Zuyd. Hiervoor heb ik Marketing en Communicatie op Mbo niveau 4 gestudeerd bij ROC Leeuwenborgh. In mijn vrije tijd speel ik bugel bij de fanfare van Stein en bezoek ik regelmatig sportevenementen.

Ik heb mij aangesloten bij Communiceren Met Burgers, omdat ik het blijvend communiceren met burgers ontzettend belangrijk vind en deze partij ook dit ideaal deelt. CMB staat voor betrouwbaarheid, geloofwaardigheid, normen en waarden, is een woord een woord en een afspraak een afspraak, idealen die ik ook belangrijk vind.

Binnen politiek Stein maak ik mij sterk voor jongeren. Sinds kort ben ik lid van de Steinse Jongeren Adviesraad. Daarnaast maak ik mij hard voor het verenigingsleven.