Raadslid en commissielid middelen en bestuurlijke zaken (MBZ)
Taakvelden: Algemene zaken, bestuurszaken, sportbeleid, economische ontwikkeling, fysieke bedrijfsinfrastructuur, bedrijfsloket en -regelingen, economische promotie, musea en cultureel erfgoed, accommodatie-, pand- en grondbeheer.

Ik ben de trotse vader van twee zoons (Rico en Ian) en ben geboren (1961) en getogen in Stein. Samen met Joyce, de kinderen en onze nieuwste aanwinst, hond Billie, woon ik er nog steeds.

Naast nog een beetje voetballen, boks ik een aantal keren per week en jog ik regelmatig tussen Catsop en Nattenhoven zodat ik de 100 kg niet passeer. Sinds mijn 10e ben ik lid van voetbalclub De Ster. Als voorzitter van de supportersclub en secretaris van de veteranen tracht ik daar mijn steentje bij te dragen. Na de St. Jansschool en de Groenewald heb ik de HEAO gedaan. Daarna heb ik verder gestudeerd in de Human Resource richting. Dat is mijn professie en daarnaast ook mijn passie geworden. Goede resultaten haal je immers samen met mensen. Dat is helemaal niet zo moeilijk. Feitelijk is er, om dat resultaat te behalen, ook geen moeilijke politiek nodig. Soms is dat wel de drempel die genomen moet worden om het uiteindelijke resultaat te bereiken. Openheid, eerlijkheid, loyaliteit en doen wat je zegt dat je doet zijn de eenvoudige toverwoorden om dat te realiseren. Die waarden heb ik gevonden bij het CMB.

Stein zie ik graag als een gemeente waar de jeugd de ruimte en de juiste omstandigheden vindt om veilig volwassen te worden. Waar de volwassenen een mooie plek hebben om te leven, te werken en door te groeien en waar de ouderen onbezorgd kunnen genieten van een mooie levensavond. Veiligheid, ruimte, natuur, mee gaan met de tijd maar het oude respecteren en bewaren zijn daarbij van levensbelang. Zaken die daar mee te maken hebben en op de politieke agenda komen zijn er velen. Daar wil ik een stem in hebben, daar wil ik voor gaan samen met U en het CMB.

De Steinse politiek staat niet als schoolvoorbeeld in de boeken. U kent dat wel. “Oude koeien”, “Ik zeg A omdat jij B zegt”, “niet zozeer op de inhoud maar meer op de man spelen” zijn niet direct handelwijzen die tot oplossingen leiden. Ook daarin zou ik een goede rol willen spelen. Het moet toch zeker mogelijk zijn dat alle partijen samen constructief proberen het gezamenlijke doel te bereiken. Het doel dat de inwoners voor ogen hebben. Die goede resultaten gaan we samen halen!